top of page
VismaNET.png

Visma.net vokser i takt med din bedrift

Med Visma.net ERP får du et skybasert forretningssystem som dekker dine behov innenfor finansstyring, logistikk, rapportering, prosjekt, analyse samt lønn og HR

En fremtidsrettet løsning

Visma.net er et fleksibelt, komplett og skybasert ERP-system som automatiserer manuelle prosesser og håndterer komplekse, repetitive administrasjonsoppgaver. Løsningen passer for større bedrifter som ønsker reduserte kostnader og sterkere vekst.

piktogram_automatiserer.png

Automatisering

Automatiser fakturering og banktransaksjoner, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt, slik at du kan bruke tiden din på verdiskaping.

piktogram_lavere_kostnader.png

Lavere kostnader

Reduserer IT- og driftskostnader og ingen tidskrevende oppgradering. Med abonnement er investeringskostnader fjernet og utgifter forutsigbare.

piktogram_tilpasset.png

Tilpasset til dine behov

Med et utvalg integrasjoner kan løsningen tilpasses dine behov, men også integreres med dine eksterne løsninger.

piktogram_oppdatert.png

Vær oppdatert – alltid

Med Mobile Manager-appen har du alltid tilgang til nøkkeltall og rapporter. Se dine dashboard samt godkjenn fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær.

Integrasjon mellom Dynamics 365 og Visma.net

Cartagena Link er en ferdig integrasjonsløsning mellom Microsoft Dynamics 365 CRM/CE og Visma Global og Visma.net. Den effektiviserer din bedrift ved å gjøre økonomisk informasjon lett tilgjengelig. Løsningen er avansert, men samtidig fleksibel og lett å tilpasse til din organisasjon. 

D365_Link_Visma.png

Visma Global - Et standardisert økonomisystem for små og mellomstore bedrifter

Gjør det enkelt å jobbe med regnskap og økonomi. Ta i bruk nettbaserte løsninger og mobilapper. Visma Global er et smart og effektivt økonomisystem for små og mellomstore bedrifter.

vestskog_logo.jpg

"Vi sparer mye tid og arbeid på fakturering med AutoInvoice funksjonen til Visma. Samtidig gir Visma Global oss fleksibilitet til å løse våre spesielle behov med import/eksport til Excel."

- Sjur Ove Svartveit | Administrasjonssjef Vestskog SA

bottom of page