Shipping – NB

Transport og logistikk

Cartagena spesialiserer seg på Microsoft Dynamics 365-baserte CRM-systemer for transport og logistikk. Våre skreddersydde løsninger håndterer hele kundereisen og er bygget for å møte dine spesifikke selskapsbehov.

Teknologer med industri kunnskap

Er du klar for å ta transport- og logistikkvirksomheten din til nye høyder? Våre spesialiserte CRM-systemer, bygget på Microsoft Dynamics 365, er skreddersydd for dine spesifikke behov og vil garantert gi deg den konkurransefordelen du trenger.
Cartagena har spesialisert oss på å utvikle banebrytende systemer basert på Microsoft Dynamics 365, skreddersydd for å møte de unike behovene til selskapet ditt. Vår dype teknologiske ekspertise, kombinert med vårt team av erfarne bransjekonsulenter, gir deg trygghet om at du er i gode hender. Med Cartagena får du tilgang til unik IT-ekspertise og en helhetlig forståelse av bransjen din, alt på ett praktisk sted. Kort sagt er vi din partner for suksess.

Vi bistår gjerne med å implementere MS Dynamics og Power Platform

1

Ett velfungerende CRM-system

Spor og håndter kundekontakter enkelt, og sørge for at du gir den beste mulige servicen. Du kan også segmentere kundene dine og målrette dem med personlige markedsføringskampanjer.

2

Økt salgseffektivitet

Automatiser oppgaver knyttet til salgsprosessen, som for eksempel oppfølging av leads, tilbud, avtaleplanlegging og prognoser. Dette kan føre til betydelige forbedringer i salgseffektivitet og produktivitet, og lar teamet ditt fokusere på å avslutte avtaler og øke inntektene.

3

Gode datadrevne avgjørelser

Gi deg sanntidsdata om dine kommersielle operasjoner, slik at du kan ta beslutninger basert på data. Du kan også analysere historiske data for å identifisere trender og mønstre som kan brukes til å forbedre virksomheten din.

4

En portal som er tett integrert med CRM

Vi spesialiserer oss på å skape enestående kundeopplevelser gjennom portaler integrert med CRM. Vårt team av eksperter er dyktige både på å utvikle og bygge disse portalene, og vi samarbeider med både kundens eksisterende partnere og våre egne forretningspartnere for å garantere et vellykket resultat.

5

24/7 support

Vi vet at det å ha systemene oppe og kjøre til enhver tid er forretningskritisk for kundene våre, derfor tilbyr vi støtte hele døgnet uansett tidssone. Ved systemfeil tilbyr vi støtte og sikrer drift 24/7. ​

6

Vi jobber mer og mer skybasert

Vi har omfattende erfaring med å migrere kunder fra lokale servere til skyen, samt implementering av rene D365 SaaS-løsninger.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til kundene våre, og dekker alle stadier i prosessen fra start til slutt.

Fra kartlegging av behov til implementering. Vår involvering sikrer en sømløs og vellykket resultat.

Digital produkter som bidrar til strategisk vekst

Våre digitale produkter er bygget for å gi strategisk vekst innenfor deler av kundereisen. Se eksempel under:

Strømlinjeforme salgsprosessen med Cartagena CPQ

Cartagena CPQ det mulig for deg å raskt og nøyaktig beregne priser og automatisk generere profesjonelle tilbud.

CPQ forbedrer responstiden på tilbud, reduserer kostnader og fører til høyere kundetilfredshet. Cartagena har unik ekspertise når det gjelder å utvikle og forvalte CPQ integrert med ditt CRM-system.

Ta neste neste steg og ta kontakt!

Kontaktperson

Glenn-Robert Monsen
Chief Technology Officer (CTO)
glenn-robert.monsen@cartagena.no
+47 452 80 649