Dynamics 365 - Neste generasjons forretningssystemer

Dynamics gjør at du kan tenke helt nytt når det gjelder hvordan bedriften kommuniserer med kunder. Man kan utarbeid tilpassede markedsførings-, salgs- og serviceopplevelser ved hjelp av data og intelligens for å forbedre all samhandling. 

DigitalTransformasjon.png

Dynamics 365 - Neste generasjons forretningssystemer

Dynamics gjør at du kan tenke helt nytt når det gjelder hvordan bedriften kommuniserer med kunder. Man kan utarbeide tilpassede markedsførings-, salgs- og serviceopplevelser ved hjelp av data og intelligens for å forbedre all samhandling. 

DigitalTransformasjon.png

Bygge appene du trenger, med Microsoft Power Platform

Bygg på Dynamics 365 og Office 365 med Power Platform og realiser verdiene i dine data. 

PowerPlatformMS.png
microsoft-powerapps-stacked400x200.png

PowerApps

Bygge apper på et par timer – ikke måneder – som enkelt kan kobles til data, bruke Excel-aktige uttrykk til å legge til logikk, og kjøre på Internett-, iOS- og Android-enheter

FlowLogo.png

Flow

Inkluder kraftig arbeidsflytautomatisering direkte i appene med en kodefri metode som kan kobles til hundrevis av populære apper og tjenester.

PowerBI_logo.png

Power BI

Få en forståelse av dataene dine via interaktive sanntidsinstrumentbord, og ta i bruk innsikten som kreves for å skape vekst i virksomheten.

Microsoft Business Application Platform

Vi effektiviserer din bedrift med bruk av forretningsløsninger basert på standard programmer og plattform fra Microsoft. Å velge denne type løsning innebærer å velge lav-kode- løsninger. Lite arbeid trengs for å gjøre nødvendige tilpasninger. Løsningene blir enkle å tilpasse akkurat din bedrift, og måten dere jobber på - eller bør jobbe på! 

platform.png

Hva er Common Data Model?

Common Data Model (CDM) er et felles dataspråk som brukes i forretnings- og analyseapper. Det består av ett sett med standardiserte, utvidbare dataskjemaer som publiseres av Microsoft og deres partnere. Det gjør at data og den tilhørende betydningen blir konsekvent på tvers av apper og forretningsprosesser.

CDM_800x450.png