Cartagena Member – NB

Cartagena Medlem

Cartagena Medlem tilbyr en alt-i-ett-løsning for medlemmer, med en brukervennlig portal og sømløs integrering med regnskapssystemer.

Hva er Cartagena Medlem?

Cartagena Medlem er en løsning basert på Microsoft Dynamics som har som mål å hjelpe organisasjoner, klubber og samfunn med å møte de stadig skiftende kravene fra medlemmene sine gjennom en moderne og fleksibel IT-plattform. Plattformen har en rekke funksjoner som selvbetjening og automatisering for ulike tjenester, samt komplette løsninger og enkle tilpasninger som kan hjelpe til med å forbedre effektiviteten til de fleste prosessene innen organisasjonsdrift. Cartagena har jobbet med Microsoft Dynamics-plattformen siden den først ble lansert i Norge.

Cartagena Medlem tilbyr en pakkeløsning for medlemsorganisasjoner som forbedrer medlemsengasjement, forbedrer driften, og tilpasser seg markedsendringer.
Dette inkluderer:

1

Kommunikasjon
Opprett spesifikke eller kampanjer eller automatiserte meddelelser for å kommunisere med medlemmer og valgte representanter, ved hjelp av innebygde e-post- og tekstmeldingsfunksjoner.

2

Automatisering
Automatiser flere prosesser og administrer flere medlemmer mer effektivt, med forbedret selvbetjeningsfunksjonalitet for medlemmene.

3

Tilpasningsevne
Bruk datagrunnlag til å gi medlemmene en mer tilpasset og relevant kundeopplevelse, og automatiser eller opprett dine egne kampanjer for å utvide og tilpasse medlemsreisen.

4

Betaling
Forenkle registreringen ved å godta betaling med kort eller mobilbetaling app VIPPS, beholde medlemmer med månedlig eller årlig avtalegiro, og integrere med økonomisystemer for å forenkle regnskap.

5

Enkel skalering
Et fleksibelt system som kan skaleres opp og ned etter behov.

Vil du vite mer om Cartagena Medlem?

Kontaktperson

Morten S. Fari
Salgs- og markedsjef
morten@cartagena.no
+47 926 00 373